Opitý násilník v Lipanoch zavraždil družku

06.01.2007 Sabinov

Prešov 6. januára (TASR) - Svoju bývalú 26-ročnú družku zabil bodnou ranou do hrude dnes okolo 03.15 h v jednom z rodinných domov v Lipanoch v okrese Sabinov...
Prešov 6. januára (TASR) - Svoju bývalú 26-ročnú družku zabil bodnou ranou do hrude dnes okolo 03.15 h v jednom z rodinných domov v Lipanoch v okrese Sabinov 22-ročný muž. Podľa informácie Daniela Džobanika, zástupcu krajskej policajnej hovorkyne v Prešove, tragédiu oznámila polícii stará mama nebohej.

Násilníka, ktorý žije v obci Krivany v tom istom okrese, polícia zadržala. Všetky ďalšie procesné úkony vykoná s ním po tom, čo vytriezvie.
Podľa doterajšieho preverovania vražde predchádzali vzájomné nezhody.
Prípadom sa zaoberá krajský policajný vyšetrovateľ v Prešove.
Smrť úradovala aj 5. januára o 17.35 h na Sabinovskej ulici v Prešove. Obeťou sa stal 72-ročný chodec. Zraneniam podľahol po prevoze do nemocnice. Príčinou smrti bola zrážka osobným autom. Za jeho volantom sedel 28-ročný Prešovčan. Auto viedol smerom z centra mesta na Sabinov. Policajti u neho nezistili požitie alkoholických nápojov. Muža zrazil v oblasti priechodu pre chodcov. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody vyšetruje prešovský policajný vyšetrovateľ.
 

Vyberte región